اقامت موقت استرالیا

همونطور که در پست قبل در مورد اقامت دائم صحبت کردیم

 

الان میخوایمم در مورد اقامت موقت برای شما عزیزان توضیحات مختصری بدیم...

 

اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

اگر قصد اقامت در استرالیا از طریق سرمایه گذاری را دارید می‌توانید با ویزای ۱۸۸ برای اخذ اقامت موقت چهارساله اقدام کنید و سپس در مرحله بعد از طریق ویزای ۸۸۸ برای اقامت دائم درخواست دهید. دریافت این ویزا از سه مسیر زیر امکان‌پذیر است:

  • ویزای کارآفرینی

  • ویزای سرمایه گذاری معمولی

  • ویزای سرمایه گذاری ویژه

ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای اقامت موقت – ساب کلاس ۱۸۸

ویزای ۱۸۸ استرالیا برای اقامت موقت چهار ساله (ساب کلاس ۱۸۸) به سه زیر گروه زیر تقسیم‌بندی می‌شود:

  • ویزای کارآفرینی (Business Innovation Stream)

  • ویزای سرمایه گذاری معمولی (Investor Stream)

  • ویزای سرمایه گذاری ویژه (Significant Investor Stream)

این ویزاها از زمانی که اعطا می‌شود به مدت ۴ سال و ۳ ماه اعتبار دارد. البته در صورتی که درخواست شما برای اخذ ویزا قبل از تاریخ ۱ جولای ۲۰۱۵ ثبت شده باشد مدت این اقامت ۴ سال است.

با اخذ این ویزا می‌توانید از مزایای زیر بهره‌مند شوید:

  • می‌توانید به مدت ۴ سال و سه ماه در استرالیا زندگی کنید.

  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا وارد شوند.

  • به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در استرالیا داده می‌شود.

  • مسیر را برای اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۸۸۸ یا دیگر ویزاها برای شما هموار می‌سازد.

شرایط ویزای ۱۸۸ استرالیا

 

سن: برای ویزای کارآفرینی و ویزای سرمایه گذاری معمولی باید کمتر از ۵۵ سال داشته باشید. البته در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا در موارد زیادی افراد بالای ۵۵ سال را نیز قبول می‌کنند.

 

دارایی: حداقل دارایی شما و همسرتان برای ویزای کارآفرینی باید حداقل ۸۰۰ هزار دلار استرالیا (شامل اموال منقول و غیر منقول) و قابل انتقال به این کشور در مدت حداکثر ۲ سال پس از اخذ ویزا باشد.

این مقدار برای ویزای سرمایه گذاری معمولی ۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا (در دو سال از پنج سال اخیر) است. برای ویزای سرمایه گذاری ویژه نیز باید حداقل دارایی شما ۵ میلیون دلار استرالیا باشد.

سرمایه مورد نیاز برای اخذ هر یک از این ویزاها باید از طریق قانونی کسب شده باشند.

 

میزان سرمایه گذاری در استرالیا: شما با سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار دلار استرالیا در کسب‌وکاری که قصد راه‌اندازی آن را دارید، می‌توانید ویزای کارآفرینی را دریافت کنید.

اگر قصد دارید برای اخذ ویزای سرمایه گذاری معمولی اقدام کنید، باید برای سرمایه گذاری حداقل ۱.۵ میلیون دلار در یکی از ایالت‌ها و با صلاحدید آن ایالت متعهد شوید. همچنین باید سوابق خوبی در سرما‌یه‌گذاری داشته باشید. اگر هم می‌خواهید برای ویزای سرمایه گذاری ویژه اقدام کنید، باید حداقل ۵ میلیون دلار استرالیا در ایالت مورد نظر سرمایه‌گذاری کنید.

 

امتیازبندی: برای اخذ ویزای کارآفرینی و ویزای سرمایه‌گذاری معمولی باید حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشید. البته در برخی موارد، گرفتن ویزای کارآفرینی با امتیاز کمتر نیز امکان‌پذیر است. در مورد این دو ویزا، داشتن نمره زبان شرط نیست ولی داشتن IELTS 5 می‌تواند امتیاز شما را بالا ببرد.

برای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری ویژه، نیازی به کسب ۶۵ امتیاز نیست؛ اما در صورت نداشتن نمره کافی در زبان، باید هزینه‌ای به دولت استرالیا پرداخت کنید تا پس از ورود به استرالیا ۵۱۰ ساعت کلاس زبان برای شما در نظر گرفته شود.

 

میزان گردش سرمایه: برای اخذ ویزای کارآفرینی، گردش سرمایه شما باید حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا، در دو سال از چهار سال اخیر باشد.

از آن جا که نرخ دلار در ایران در سال‌های اخیر بسیار تغییر کرده است، کسانی‌ که با نشان‌دادن گردش مالی با توجه به دلار فعلی‌ مشکل دارند، می‌توانند گردش مالی خودشان را در سه یا چهار سال پیش که دلار به مراتب ارزان‌تر بود، نشان بدهند.

 

سوابق کاری: به طور کلی برای اخذ ویزای کارآفرینی و ویزای سرمایه گذاری معمولی باید سابقه کاری موفقی داشته باشید. همچنین برای ویزای سرمایه‌گذاری معمولی، داشتن سابقه مدیریت در یک کسب‌وکار با ارزش بیش از یک و نیم میلیون دلار استرالیا و به اسم بودن ۱۰٪ یک کسب‌وکار در یک سال اخیر، از شرایط دیگر اخذ ویزا است.

 

شرایط دیگر: برای اخذ ویزای کارآفرینی باید اسپانسر ایالتی از یکی از ایالت‌های استرالیا داشته باشید. همچنین باید متعهد شوید که تا حداقل تا دو سال پس از ورود به استرالیا کسب‌وکارتان را راه‌اندازی می‌کنید.

 

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد اقامت موقت حتما مارو دنبال کنید در پست بعدی مفصل در مورد اقامت از طریق کار صحبت خواهیم کرد